تهیه رب گوجه فرنگی

تهیه رب گوجه فرنگی

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

رب گوجه فرنگی از جمله محصولات پرمصرفی است که در اکثر آشپزخانه ها به عنوان پرکاربردترین چاشنی برای تهیه انواع غذا ها از آن استفاده می شود. در گذشته بیشتر افراد آن را به صورت دستی در منازل تهیه می کردند و برای مدت زمان یکسال از آن استفاده می کردند . اما امروزه به دلایلی این کار به کارخانه های تولید مواد غذایی محول شده است. از جمله:

  • افزایش جمعیت
  • آپارتمان نشینی
  • کمبود وقت
  • کمبود مکان
  • رشد صنعت

افرادی که در زمینه تولید رب گوجه فرنگی فعالیت می کنند چه به صورت صنعتی و چه خانگی باید به این نکته توجه داشته باشند که، هر چه مواد خام اولیه برای تولید رب گوجه فرنگی از کیفیت بالاتری برخوردار باشد مسلما محصول نهایی هم مرغوب و با کیفیت خواهد بود.

مواد اولیه برای تهیه رب

برای تهیه و تولید رب گوجه دو نوع گوجه وجود دارد محلی و گلخانه ای که هر کدام از آنها مزایا و معایبی هم دارند. گوجه های محلی رب کمتری می دهد ولی دیرتر خراب می شود و ماندگاری بیشتری دارد. در مقابل گوجه های گلخانه ای گران هستند اما رب بیشتری می دهند.

برای تولید این محصول به گوجه های سالم، رسیده، آبدار و گوشتی و نمک تصفیه شده احتیاج داریم. گوجه باید کاملا قرمز و رسیده باشد و بخشهایی از گوجه نباید زرد، سبز یا سفید باشد.زیرا بر کیفیت نهایی رب تاثیر سوء دارد. اکثر کارخانه ها از گوجه هایی که آبدار و گوشتی و قرمز هستند استفاده می کنند. میزان نمک موجود در آن هم باید بر اساس استاندار که ۱ تا ۲ درصد اعلام شده است استفاده شود و استفاده بیش از این مقدار، تقلب محسوب می شود.

تهیه رب

مراحل تهیه رب گوجه صنعتی شامل:

  1. دریافت گوجه فرنگی
  2. خیساندن و شستشوی مقدماتی گوجه
  3. سورتینگ و شستشوی گوجه
  4. خردکردن گوجه
  5. پخت اولیه
  6. فیلتراسیون
  7. تانک فرموله
  8. تغلیظ آب گوجه
  9. پاستوریزاسیون
  10. پرکردن در قوطی ودر بندی
  11. پاستوریزاسیون قوطی پر شده
  12. عبور از زیردوش آب سرد
  13. خشک کردن
  14. اتیکت زنی وبسته بندی
  15. عرضه به بازار

تهیه رب

با افتخار بیان می کنیم، شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا تولید کننده بهترین رب گوجه فرنگی در کشور با برند چی چی لاس، محصولات را از گوجه های سالم بر طبق استانداردهای بین المللی  و بدون مواد نگهدارنده و برای ماندگاری محصول با دو بار حرارت دهی در دمای پاستوریزه و غیر مستقیم تهیه و تولید می نماید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.